Etiketa: is_tag

PËR XHELATËT DHE VIKTIMAT E RREME TË ANTI-KÇK-së
Nga: Astrit Patozi/ Kundërshtarët më të zëshëm të Anti-KÇK-së bëjnë gabim që e sulmojnë ligjin thjesht si një cënim i lirive dhe të drejtave të njeriut apo si një kapërcim të kushtetutës. Jo se...
Ambasada Amerikane në Tiranë thotë se mirëpret paketën ligjore ‘KÇK’.
Ambasada e Shteteve të Bashkuara ka deklaruar se përkrah përpjekjet e qeverisë shqiptare kundër krimit të organzuar, ku bën pjesë edhe paketa ligjore që u miratua ditët e fundit. “Ndërsa vazhdo...