Etiketa: is_tag

LiriDona dhe trimat e mjerë shqiptarë
Nga Martin LEKA Makabër. Burri porosit vrasjen e gruas. (referoju: bashkëshorti/bashkëshortja). Inskenon grabitjen. Realizon...
“Fëmijët e kërkojnë Liridonën para se të flenë gjumë”/ Vëllai i Liridona Ademaj.
Leonard Ademaj, vëllai i të ndjerës Liridona Ademaj ka qenë i ftuar ditën e stome në “Shqipëria Live” ku ka folur për vrasjen e motrës së tij nga bashkëshorti. Adeamj ka treguar se Liridona ish...