Kryetari  i opozitës Lulzim Basha pohoi se është i gatshëm për dialog me kryeministrin vetëm me kusht  nëse diskutohet për formimin e qeverisë teknike dhe “asgjë tjetër”. “Nuk pranoj dhe nuk do...