(FOTO: Papa Ratzinger dhe ambasadori Rrok Logu)/ Është ndarë nga jeta në moshën 55 vjeçare, ish-Ambasadori i Shqipërisë në Vatikan dhe Anëtari i Komitetit Shtetëror të Kulteve, Rrok Logu. Lajmi...