Kandidati i partisë “Fronti i Majtë”, Marko Dajti, që kandidon për Bashkinë e Tiranës, ka qenë i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku foli për fushatën, zgjedhjet dhe arsyet pse kandidon. ...