Miratohet me 77 vota pro marrëveshja Shqipëri-Itali për të emigrantët. Marrëveshja e cila parashikon ngritjen e kampit të emigrantëve mori dhe 3 votat e PDIU. Ndërkohë me 74 vota pro u hoq nga ...