Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se qeveria po mbyll një paketë ndihme për 1 milionë qytetarë për shkak të situatës së krijuar nga kriza energjetike dhe inflacioni i luftës. Sipas Ramës, “Pakoja ...