Etiketa: ministra

Ministrat evropianë takohen për mënyrat se si të qetësojnë krizat e Iranit dhe Libisë
  Bruksel (AFP) - Ministrat e jashtëm të katër fuqive kryesore evropiane u takuan të martën në Bruksel për bisedime emergjente mbi Iranin dhe Libinë, pasi BE-ja po përpiqet t'i përgjigjet ...
Po thonë se deputetët e PS iu sulën sot ministrave.
Nga një informacion që vjen prej mediave që kanë lidhje ‘nëntokësore’ me deputetët e PS, në sallën e mbledhjes së grupit të PS ka plasur debati deputetë- ministra. Si gjithnjë, dihet se deputet...
Orë pas ore me krizën: Të gjithë ministrat mblidhen në sallën e qeverisë
Sapo kryeministri Edi Rama është kthyer nga një veprimtari inauguruese në Tiranë, ka thërritur  në zyrë të gjithë anëtarët e kabinetit qeveritar. Vëzhguesit nuk dyshojnë se mbledhja urgjente bë...