Etiketa: is_tag

39 përqind e francezëve besojnë se Islami do të bëhet feja kryesore e Francës
CHRIS TOMLINSON Sipas rezultateve të një sondazhi të kryer nga 19 korriku deri më 26 korrik dhe të publikuar në fillim të kësaj jave, 39 përqind e francezëve besojnë se Islami do të bëhet feja ...
‘Xhihadi është pjesa më e mirë e kultit’: Talebanët, Shteti Islamik përgatitet për Ramazanin
  Grupet terroriste të tilla si Shteti Islamik (ISIS / ISIL) dhe Talibanët në ditët e fundit kanë bërë thirrjet e tyre vjetore për armë ndërsa afrohet Ramazani, duke pohuar se Allahu shpër...
Dëbohet predikuesi kosovar: U jepte leksione xhihadizmi djemve të rinj
( FOTO: il Giornale) -Dëbohet nga Kremona Naser Baftija, eksponent kryesor i komunitetit islamik kosovar. Shpërndante materiale radikale dhe filo-xhihadiste-. Nga: Giovanni Giacalone , il Gi...
Myslimanët tejkalojnë numrin e Kristianëve në më shumë se 30 shkolla të Kishës
  Myslimanët tejkalojnë numrin e nxënësve Kristian  në më shumë se 30 shkolla kishtare, në gjithë vendin, duke përfshirë edhe ato shkolla ku shpallin me zë të lartë se kanë “100 për qind m...