Etiketa: is_tag

OH SA MIRË ME QENË “RILINDAS”…
  Nga: Astrit Patozi/ 1- Gjermania vijon të kërkojë falje per krimet e Hitlerit, ndonëse po mbushen 75 vjet që nga përfundimi i Luftës së Dytë Botërore. Rasti më i fundit ishte vizita e ...
Zbulohet nëndetësja naziste më e kërkuar, ka ar.
Eksploratorët nga Sea War Museum Jutland, kanë lokalizuar një nëndetëse gjermane të fundosur në afërsi të brigjeve daneze. Nuk bëhet fjalë për një nëndetëse më shumë, por për një të vetme. N...
Gjermania do të hedhë dritë mbi homoseksualët e dënuar në kohën e Nazizmit.
Sot, e Mërkurë, Gjermania po pret të miratojë prishjen e ndëshkimit të 50’000 meshkujve të dënuar nga ligji i Nazizmit, si homoseksual. Ligji nazist mbeti në fuqi edhe pas Luftës së Dytë dhe ofron...