Një tërmet i fuqishëm ka goditur zonën pranë Norcia, në qendër të Italisë, duke shkatërruar ndërtesa të shumta. Kështu sapo kanë njoftuar agjencitë e lajmeve BBC, Ansa dhe Reuters. Ky...