Etiketa: is_tag

Nostradamus, “më e keqja duhet të vijë pas Covid”. Çfarë do të ndodhë në 2021: katastrofë e paimagjinueshme
  Parashikimet dhe profecitë gjithmonë lënë kohën që gjejnë, megjithatë pëlqehen gjithmonë nga kaq shumë njerëz edhe vetëm nëse kanë një argument absurd për të diskutuar. Epo, për vitin 2021 nu...
Nostradamus bullgare: “Në vitin 2020 Evropa do të jetë e pushtuar nga myslimanët”
Profecitë e Baba Vanga-s, Nostradamus-es të Ballkanit që ka parashikuar atentatin ndaj  Kullave Binjake dhe katastrofën e Kursk: në 2020 Trump do të ketë një tumor, Evropa do të jete e pushtuar ng...