Etiketa: is_tag

Nis zbatimi i marrëveshjes Kosovë-Serbi për qarkullim me letërnjoftime
Ka nisur mesnatën e sotme zbatimi i marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë, sa i përket dokumenteve për hyrje-dalje. Kjo marrëveshje është arritur më 27 gusht, me ndërmjetësimin e t...
Merret vendimi: Shqiptarët mund të udhëtojnë drejt Serbisë vetëm me kartë identiteti
Këtë të enjte Qeveria e Serbisë miratoi vendimin që u mundëson qytetarëve të Republikës së Shqipërisë që të hyjnë në territorin serbë pa pasaportë. Qytetarët shqiptarë do të mund të hyjnë në Se...
Pasaportat blu të pas-Brexitit në Mbretërinë e Bashkuar të bëra në fabrikën polake
Pasaportat e reja blu të Britanisë së Madhe pas Brexitit do t'u jepen aplikantëve nga muaji tjetër, njoftoi dje Zyra e Brendshme. Ajo që nuk u tha, sidoqoftë, ishte se ato do të bëhen nga një k...
Britanikët kthejnë pasaportën blu. BE i kishte ndryshuar ngjyrën dhe ‘yllin’ mbi kokë.
Britanikët do të rifitojnë pasaportat blu që kanë një rëndësi kaq të madhe si simbol kombëtar, që ishte zëvendësuar si një dokument i zbehtë i Bashkimit Europian në vitet 1980. Të  kthyera në n...