Etiketa: is_tag

Në Gjirokastër PD dhe PS bashkojnë votat në Këshillin Bashkiak.
Këshilltarët e PS dhe PD bashkojnë votat për t’i hequr mandatin anëtarit të Këshilli Bashkiak, Bashkim Tole. Heqja e mandatit të tij është bërë me 17 vota pro të këshilltarëve demokratë dhe soc...
Të mos e besojmë legjendën se ‘PD+PS do të qeverisin së bashku’
  Nga: Astrit Patozi/ Tani që mori fund ankthi i plotësimit të listës së PD dhe fushata mund të konsiderohet në kulmin e saj, po bëhen përherë e më të shpeshta lajmet që vijnë nga terreni s...