Etiketa: is_tag

Rama: SHIK-si i “non-gratës” i jep ultimatum qeverisë, të kërcënosh me grevë urie për rritje rroge e bëjnë vetëm foltorexhinjt e rublaxhinjt
Një pjesë e pedagogëve po vijojnë protestën ku kërkojnë rritje page dhe kushte më të mira mësimdhënie, ndërsa tashmë kanë paralajmëruar edhe se do të futen në grevë urie. Ato i kanë vendosur ultim...
Bojkoti dhe ultimatumet s’janë mjetet e nevojshme/ Besa Shahini, ministre, pas takimit me pedagogët.
Ministrja e Arsimit, Besa Shahini, në një deklaratë për mediat pas takimit të zhvilluar me pedagogët tha se takimi ‘nuk ishte një dështim’. ‘Edhe pse takimi nuk ka prodhuar rezultat konkret e a...
Pedagogët e gazetarisë me ultimatum: o ligjvënës o grevistë!
Koment/ Pas nisjes së protestave të studentëve në 5 dhjetor dhe mbylljes së tyre nga mesi i Janarit, në ‘lojë’ kanë hyrë disa pedagogë. Pedagogët e gazetarisë i kanë kërkuar një takim ministres së...
Pedagogët ‘e uritur’ të Universiteteve mund të nisin një grevë urie.
-Në uri se në uri, mendojnë pedagogët, më mirë në grevën e urisë- Kanë kaluar më shumë se dhjetë ditë nga afati i fundit kur pedagogët e Universiteteve duhej të kishin tërhequr pagat e tyre; po...