Etiketa: perendim

Zgjedhjet në Rusi: Reagim i shurdhër i Perëndimit ndaj fitores së Putin.
Liderët botëror po urojnë Vladimir Putin mbi zgjedhjen e tij për një mandat tjetër gjashtë- vjeçar si President i Rusisë, por deri tani asnjë nga liderët e Perëndimit nuk i është përgjigjur fitore...
‘Bota Perëndimore është në luftë”, por politikanët evropian nuk e pranojnë
Një analist lufte ka kritikuar liderët e BE-së  se kanë dështuar për të pranuar se “bota Perëndimore ndodhet në luftë”, dhe paralajmëroi se Europa do të shikojë sulme më të egra terroriste të krye...
Pamje tmerri/ Refugjatët mysliman dhunojnë brutalisht gratë në Perëndim. VIDEO
  https://youtu.be/-dlXPNZU7vY Media amerikane shkruan se Barack Obama është duke folur pa fund mbi trajtimin “e mirë” e “paqësor” të refugjatëve mysliman nga Lindja e Mesme dhe Afrika, por...