Koment nga PERISKOP/ Gazetarët, Parim Olluri dhe Arben Ahmeti që ishin cak i linçimit që po promovohet nga zyrtari i lartë, në këtë rast nga Hysamedin Feraj, kanë bërë thirrje që kryeministri A...