Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pasditen e së dielës, teksa një 40-vjeçar ka rrëshqitur nga varka dhe ka rënë në det në Porto Romano, teksa ishte me të vëllanë dhe një tjetër person për peshkim. ...