Etiketa: is_tag

Zgjedhjet 2021, KQZ: Pjesëmarrje e lartë në votime; deri në orën 15:00 mbi 37%, ose mbi 400 mijë votues
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri në orën 15:00 pjesëmarrja është e lartë. Sipas KQZ-së deri tani kanë raportuar 1525 qendra votimi nga 5199 që janë në total, që përkthehet në 37....
Pjesëmarrje e lartë në zgjedhje, qytetarë në radhë në qendrat e votimit! Deri në orën 13 morën pjesë gati 32% e votuesve
Kjo ditë zgjedhjesh duket se është vlerësuar maksimalisht nga qytetarët shqiptarë. Paraditen e sotme janë vënë re radha të gjata votuesish në shumicën e qendrave të votimit në të gjithë vendin. ...
Pjesëmarrje e ulët rekord në histori, mbyllet votimi në gjithë vendin. VIDEO
Sapo është mbyllur zyrtarisht procesi i votimit në të gjithë vendin. Sipas KQZ-së procesi ishte parashikuar që të zgjaste deri në orën 20:00. Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve shtyu procesin me 60 mi...
Votuesit kanë zgjedhur ‘shtëpinë’. Shtyhet me një orë dhe mbyllet koha e votimit me pak votues.
  Nga të dhëna paraprake duket se pjesëmarrja në votime ka qenë shumë e ulët. Edhe pse koha e votimit është shtyrë edhe një orë (nga 19.00 në 20.00), përsër pjesëmarrja ka mbetur e ulët. ...