Raporti Global i Ushqyerjes 2018 nxjerr në pah disa të dhëna mjaft alarmante për vendin tonë. Po të shohim tabelën e dietës dhe nevojave që plotësojmë ose jo, ka mjaft hapësira për alarm. Jemi ...