Etiketa: is_tag

Prokurori i Përgjithshëm, Çela, kërkon nisjen e hetimeve për tre prokurorë të Dibrës.
Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela i ka kërkuar Inspektorit të Lartë të Drejtësisë të nisë hetimin për tre prokurorë të Dibrës, mes tyre edhe kryeprokurorin e këtij institucioni. Dy prokuro...
Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela: ‘Është shkelur ligji me ndërtimet. Nuk ka prishje provash!’
Vizitën e parë si Prokuror i Përgjithshëm, një ditë pas marrjes së detyrës, Olsian Çela e zhvilloi në Durrës, qytet që është dëmtuar rëndë nga tërmeti i 26 Nëntorit. Ai zhvilloi një takim me pr...
Këshilli i Lartë i Prokurorisë është mbledhur për procedurën ku do të zgjidhet Prokurori i Përgjithshëm i Republikës
Këshilli i Lartë i Prokurorisë është mbledhur sot, martë, rreth orës 10:00 në mbledhjen e tetë të institucionit të ri, me në fokus dy çështje të rëndësishme. Sipas agjendës e mbledhjes pritet t...
Ambasada e SHBA: “Kushtetuta dhe ligji mbi Prokurorinë janë të qartë”. Mbyllet porta diplomatike e Opozitës. Komenton Rama.
Pas nismës ligjore të partive opozitare parlamentare në lidhje me ndryshimin e Kushtetutës lidhur me zgjedhjet e Prokurorit të Përgjithshëm, sot Ambasada e SHBA në Tiranë ka rikonfirmuar qëndrimin...