Etiketa: is_tag

Thank God!, qumësht në Kuvend.
Frrok Çupi/ M’u krijua një lidhje e fortë mes dy vogëlusheve politikane në Tiranë dhe një bashkëbisedimi mes një sociologu amerikan (Laurie Taylor) dhe një aktori anglez (Alexei Sayle). Çudi sa shu...
Maska rigjeneruese për flokë të dëmtuar
Në mos jo të gjitha, një pjesë shumë e madhe e femrave dëshiron të ketë flokë të gjatë dhe të shëndetshëm. Mirëpo faktorët gjenetikë, kequshqyerja, moskujdesja, duhanpirja, etj. Shpesh herë, nuk i...