Etiketa: is_tag

Is dhe Rith, ku e kanë shtëpinë?!
    Frrok Çupi Nuk kam dëgjuar deri më sot se mund të ketë në botë fuqi të tjera, përveç këtyre të dyjave, që nuk kanë as seli, as zyra, as adresë. Ka plot të pastrehë, për të cilët ndje...
Is dhe Rith, ku e kanë shtëpinë?!
    Frrok Çupi Nuk kam dëgjuar deri më sot se mund të ketë në botë fuqi të tjera, përveç këtyre të dyjave, që nuk kanë as seli, as zyra, as adresë. Ka plot të pastrehë, për të cilët ndje...