Duke nisur nga sot qarkullimi i automjeteve në tunelin numër 4, në nyjen “Shqiponja”, do të jetë i aksesueshëm për mjetet. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjetikës, Belinda Ballukue tha se pas...