Etiketa: is_tag

Historia, që duhet besuar, e shkrimtarit misterioz nga Tirana në Francë
  Më vonë mund të themi pse nuk e kemi besuar misterin e shkrimtarit. Por ai vetë, me sa duket,  ka zgjedhur të mbetet misterioz. Henrik S. Gjoka është një prej atyre shkrimtarëve që nu...
Zija Çela, shkrimtar, kthehet në bumerang të Çadrës së protestës.
Shkrimtari Zija Çela, i ftuar që të flasë në Cadrës e Lirsë nuk i ka kursyer kritikat edhe për protestën e opozitës. Çela u shpreh se PD duhet të mos pengojë deputetët të shkojnë e të bëjnë detyrë...
Shkrimtari Teodor Laço ndahet nga jeta 80 vjeç
  Vetëm pak ditë pasi mbushi moshëm 80 vjeë, shkrimtari, diplomati dhe politikani Teodor Laço ndërroi jetë. Teodor Laço lindi më 29 shtator të vitit 1936 në fshatin Dardhë të Korçës. St...
Shkrimtari Jordanez vritet në gjyqin kundër tij
  Një person i armatosur vrau shkrimtarin Jordanez Nahed Hattar ditën e Dielë, teksa shkrimtari priste jashtë gjykatës, radhën për në gjyq kundër tij. Shkrimtari ishte kallëzuar në gjyq pë...