Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka reaguar sot në lidhje me lajmet se kërkimet për naftën dhe gazin në Shpirag kanë dështuar. Sipas saj, raportime të tilla nuk kanë asnjë të vërtetë d...