Etiketa: is_tag

PS heq mburojën që kërkoi LSI në 2015 për spiunët e ish Sigurimit, verifikim edhe për ata që morën certifikata nga komisionet ‘Mezini’ e ‘Bezhani’
Mazhoranca qeverisëse ka vendosur të heqë mburojën ligjore, duke i hapur rrugë verifikimit për lidhje të mundshme me ish Sigurimin e Shtetit, për zyrtarët, të cilët kanë marrë certifikatë për past...
U spiunua nga Meta. Personi i dëmtuar nga Meta i drejtohet Autoritetit
Personi që pretendohet se është spiunuar nga Ilir Meta gjatë tentativës për arratisje në kohën e komunizmit, ka kërkuar sot hapjen e dosjes së tij nga Autoriteti i Dosjeve të Ish-Sigurimit. Eur...
Autoriteti i Dosjeve: Ilir Meta ka 140 faqe dosje në arkivat e ish-Sigurimit të Shtetit
Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, ka informuar ditën e sotme ish-presidentin e Republikës Ilir Meta se në emër të tij ndodhen të paktën 140 faqe inform...
Enigma e email-it që zbuloi identitetin e Ilir Metës si “bashkëpunëtor Sigurimi”
Email-i që vuri në lëvizje Autoritetin për Informimin mbi Dosjet e Sigurimit, përmban brenda vetes disa enigma që mund të shërbejnë dhe për ndriçimin e çështjeve të tjera, lidhur me dosjet e Sigur...
Autoriteti i Dosjeve: Ilir Meta ka qenë bashkëpunëtor në Sigurimin e Shtetit: A2CNN
 Autoriteti i Dosjeve konfirmon që ish-Presidenti Ilir Meta, ka qenë bashkëpunëtor me Sigurimin e Shtetit në kohën e diktaturës komuniste, por pa dhënë detaje për rolin e tij. A2 CN...
Zyrtari i lartë, për të cilin Autoriteti i Dosjeve njoftoi Kuvendin, është Ilir Meta! Report Tv siguron dokumentin.
Report Tv ka siguruar dokumentin ekskluziv që zbulon se Ilir Meta është politikani i lartë i shtetit, që përmendet në dosjen e Autoritetit për Informim mbi Dosjet e Sigurimit te Shtetit. Në dok...
Kush është politikani I.M që ka qenë spiun i Sigurimit të Shtetit? Autoriteti i Dosjeve nxjerr të dhënat kompromentuese
Në politikën shqiptare ka ende spiunë dhe bashkëpunëtorë të ish-Sigurimit të Shtetit. Alarmi është dhëna nga Autoriteti për Informim mbi Dosjet e Sigurimit, i cili shprehet sot se një funksionar i...
SKANDALI/ Autoriteti i Dosjeve të Sigurimit: Politikani i lartë shqiptar I. M. (Ilir Meta) na rezulton bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit
Bordi i Autoritetit për Informim mbi Dosjet e Sigurimit te Shtetit, ka vendosur t'i kërkojë Kuvendit të Shqipërisë të ndryshojë ligjin mbi dosjet në vend, për shkak se favorizon politikanët e lart...