Etiketa: is_tag

Soreca-Yuri Kim: ‘Vendi duhet të pastrohet nga të korruptuarit! dhe autorët e krimit’.
“Duhet të bëhen përpjekje për të luftuar korrupsionin, sidomos në fushën e pastrimit të parave dhe korrupsionin publik, si dhe krimin mjedisor”. Kështu u shpreh ambasadori i Bashkimit Evropian ...
Kim dhe Sorecca takohen me Celibashin: Të ndiqen penalisht krimet zgjedhore!
Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim, së bashku me Ambasadorin e Bashkimit Europian Luigi Soreca, u takuan me Kryetarin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Ilirjan Celibashi për të diskutuar mënyrat për ...
Sorecca: Procesi i Vetingut të zgjatet, janë të interesuara edhe vende të tjerë.
Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca deklaroi sot “procesi i Vetingut në Shqipëri po jep rezultate dhe ky proces duhet të zgjatet”. Në konferencën e përbashkët për shtyp sot në Tiranë me ...