Etiketa: is_tag

Vrasja e Aleks Nikës në 21 janar 2011, zbardhen disa nga konkluzionet e Gjykatës së Strasburgut
Gjykata e Strasburgut ka dalë në një përfundim në lidhje me vrasjen e Aleks Nikës në protestën e 21 janarit të vitit 2021, i cili u vra nga plumbat e Gardës, ku nënvizohet se ka dy shkelje: që sht...
PPE refuzoi darkën e Ramës, kryeministri: Nuk ndihesh mirë kur dëgjon histori horrori, u duhet kohë
Kryeministri Edi Rama ka reaguar mbi refuzimin e një pjese të Asamblesë Parlamentare të KE-së për të mos marrë pjesë në darkën e punës të ngritur nga kreu i ekzekutivit shqiptar, pas fjalimit ...
Dylgjeri, Burgu dhe Strasburgu
“Ky vend është i çuditshëm”- ka reaguar publicisti Dylgjeri- pas vendimit të Gjykatës së Strasburgut për dëmshpërblimin e  pallatit të Vlorës me 13 milionë euro nga fondet e publikut. ‘Ky është...