Etiketa: is_tag

Ajas Sulejmani që përplasi foshnjën dhe prindërit e saj, merr fëmijën e vet dhe ikën.
Ajaz Sulejmani, shoferi i automjetit tip "G Class" që përplasi çiftin dhe foshnjën 3 muajshe në karrocë në rrugën e Kavajës, megjithëse ishte gjobitur 8 herë rresht për shkelje të rregullave të qa...
Sulejmani organizoi dy sulme ndaj Shqipërisë. Vdekja e tij do t’i japë një shans paqes
  Koment nga: faktor.al/ Gjeneral major iranian Qasim Sulejmani, i vrarë nga helikopterët e SHBA në aeroportin e Bagdadit, është përgjegjës për të paktën dy plane sulmi ndaj Shqipërisë, një herë...