Zëdhënësi i qeverisë totë se sulmuesit kanë hyrë në agjencinë e ndihmave dhe se 11 persona janë plagosur. Ata hynë në zyra pas kishin shpërthyer një makinë me eksploziv jashtë zyrave. Qeevria e...