Në Kinë janë anuluar fluturimet, udhëtimet me tren dhe seancat gjyqësore teksa vendi përgatitet që të përballet me një tajfun. Njerëzit janë këshilluar që të qëndrojnë në shtëpi teksa stuhia i dre...