Etiketa: is_tag

Presidenti Trump firmos urdhërat për tarifat e reja mbi çelikun dhe aluminin; për 15 ditë hyjnë në fuqi.
(Presidenti Trump thotë se masat e reja do të mbrojnë punëtorët e industrisë në Shtetet e Bashkuara)/ Presidenti Trump ka firmosur urdhërat e debatueshëm që imponojnë tarifa të larta mbi çeliku...
Bëhen publike tarifat për kalimin në Rrugën e Kombit. Atëherë, Kukësi, Tropoja dhe Vau i Dejës nuk duhet të paguajnë energjinë elektrike.
(FOTO: Fragment nga Rruga e Kombit) Nga: Veritas.com.al/  Gazeta Shekulli, media shumë pranë qeverisë, është e vetmja që ka siguruar informacion për mbledhjen e djeshme të Qeverisë. Në mbled...