WENDELL HUSEBØ Ish Presidenti Donald Trump njoftoi të Mërkurën një padi kundër Facebook, Twitter dhe Google në Distriktin Jugor të Floridas për të "urdhëruar ndalimin e menjëhershëm të kompaniv...