Tina Turner, një nga vokalistet legjendare të rock-ut dhe interpretuesja më karizmatike, ka ndërruar jetë në moshën 83-vjeçare, kanë konfirmuar agjentët e saj. Në një deklaratë ata thanë se Tin...