Etiketa: is_tag

Oppenheim Architecture fiton konkursin për të restauruar Muzeun Besa në Tiranë.
Zyra me seli në Zvicër, Oppenheim Architecture, është shpallur fituese e një konkursi dyfazor për ridizajnimin dhe restaurimin e Muzeut Besa në Tiranë, Shqipëri. Institucioni është i përkushtua...
NË TIRANË INAUGUROHET ‘TOPTANI SHOPPING CENTER’/ VIDEO
    https://youtu.be/IEUrj3I7yr0 Sot pasdite u inaugurua vepra e re e arkitekturës dhe e biznesit shqiptar, “Toptani Shopping Center”. Qendra është ngritur në zemër të Tiranës. Pamj...