Një ushtarak Rus ka qëlluar për vdekje tetë shokë të tij ushtarakë dhe ka plagosur rëndë dy të tjerë në një bazë ushtarake në Lindjen e Largët të vendit, thanë zyrtarët. Ushtari i thjeshtë, Ram...