Dy artistët e njohur dhe vëllezërit Edmond dhe Robert Budina të cilët protestuan kundër shembjes së Teatrit Kombëtar kanë rezultuar me koronavirus. Lidhur me këtë ka reaguar kryeministri Edi Ra...