Etiketa: is_tag

Trendi i klimës ‘ekstreme dhe ta pazakontë’ do të vazhdojë edhe pas vitit 2016.
  (FOTO: Nga BBC) Në atmosferë, detet dhe polet, ndryshimi klimaterik është duke duke kapur nivele të reja shqetësuese në gjithë Tokën. Kjo sipas analizave globale të detajuara të ma...
93 gazetarë janë vrarë në vitin 2016 në gjithë botën, sipas JIF.
  Federata Ndërkombëtare e Gazetarëve (JIF) me qendër në Bruksel, njoftoi sot se 93 gazetarë janë vrarë në vitin 2016 gjatë kryerjes së detyrave të tyre ose në atentate. Numri gazetarëv...
Media: Në vitin 2016 bota humbi personalitete të mëdhenj
(FOTO: Panteoni)/   Deri më sot, kur duhen edhe 15 ditë që të mbyllet viti 2016, bota ka përjetuar humbjen e disa personaliteteve të mëdhenj, me impakt pozitiv ose negativ, por influenc...