Etiketa: is_tag

350 mijë nxënës nisin vitin arsimor në gjithë vendin.
350 mijë nxënës nisin vitin e ri shkollën 2023-2024 në të gjitha shkollat e vendit. Për herë të parë në bankat e shkollës ulen 29 mijë vogëlushë. Shkollat në të gjithë vendin hapën dyert për të...
Sot vijnë në shkollë 450 mijë nxënës, 29 mijë për herë të parë
Sot nis viti i ri shkollor për arsimin parauniversitar. Rreth 29 mijë nxënës ulen për herë të parë në bankat e shkollës. Që në orët e para të mëngjesit, ka trafik të rënduar në rrugët e Tiranës pa...
Sot, mëngjesi më i ndryshëm në familje: Prindër dhe fëmijë me sy nga shkolla; politika me gojën nga ‘ushqimi’ shkollë.
Ka qenë krejt i ndryshëm ky mëngjes i sotëm. Mijëra prindër që janë ngritur heret për të bërë gati fëmijët për shkollë, dhe mijëra nxënës që nisen drejt shkollës... Policia e shtetit kishte parala...
Policia ka një mesazh kundër terrorit sot ditën e shkollës së fëmijëve
Rreth 495 mijë nxënës në të gjithë Shqipërinë nisin sot vitin e ri shkollor, kurse 33 mijë prej tyre ulen për herë të parë në bankat e shkollës. Policia ka marrë një sërë masash për garantimin e s...