'Mirë, ja gabimi. Gabimin duhet ta kërkojmë në dëshirën e presidentit Obama'/ Rudi Xhuliani  Rudi Xhuliani ka komentuar raportet mes SHBA dhe Rusisë, si dhe shtrirjen e influencës ruse. Në emis...