Etiketa: zgjedhjet-shba

Exclusive për Breitbart/ Ben Carson: Zgjedhjet nuk janë mes Trump ose Clinton; janë zgjedhje çfarë drejtimi do të marrë vendi
(FOTO: Ben Carson) Ben Carson, siç e mbani mend, ish- kandidat për President në Shtetet e Bashkuara, një nga neokirurgët pediatër më të njohur në Botë, thotë se ndjen që vendi po vjen rrotull D...
Donald Trump në avantazh në New Hampshire; Ayotte fillon kryesimin
Në sondazh i ri  i sapo shpallur në New Hampshire nga “MassINC Polling Group” tha për stacionin e radios publikë të Bostonit WBUR se kandidati presidencial republikan Donald Trump ka kaluar një pi...
Rouhani i Iranit për Presidencialet në Amerikë: Do të preferoja nga e keqja te më keq, ose nga më e keqja te keq”.
Presidenti Iranian, Hassan Rouhani kritikoi Clinton dhe Trump duke i "akuzuar dhe duke i tallur" për sjelljen e tyre gjatë debateve të fushatës elektorale. Rouhani foli në daljen e parë publike rr...
Dy lajme “head to head”; njëri thotë “Trump mbi Clinton”, tjetri “Clinton mbi Trump”
  Të dyja lajmet janë transmetuar nga e njëjta media, nga Agjencia e famshme Reuters. I pari është për Trump dhe ka këtë titull: “Trump gains on Clinton” (Trampi fiton mbi Clinton). Ndërsa...
Zgjedhjet SHBA 2016: Audienca e Debatit të Tretë më e ulët se e të Dytit.
  Audienca televizive në debatin final të zgjedhjeve presidenciale në Amerikë, mes Demokrates Hillary Clinton dhe Republikanit Donald Trump, ishte shumë më e gjerë se në debatin  dytë tele...
Trump: Le t’i hedhin armët bodyguardët e Hillary?!
    Kandidat Republikan Donald Trump i sugjeroi zonjës Clinton që të heqë dorë nga armët  dhe “të shikojë çfarë do të ndodhë me të” Ai iu tha reporterëve se rivalja e tij “donte të ...