Etiketa: administrata-trump

Muri, Trump tani shkon drejt: “Do të thërrasë emergjencën kombëtare”
-Shtëpia e Bardhë gati të ndajë fondet për Porto Rico dhe Texas për ndërtimin e barrierës anti-emigrante në Meksikë-   Donald Trump shkon drejt: Muri do të bëhet, në një mënyrë ose në n...
Ligj lufte i Ukrainës me Rusinë, ndërsa Trump kërcënon se do të anulojë takimin me Putin.
Presidenti i Ukrainës firmosi një akt që imponon ligjin e luftës në rajonet kufitare ditën e Mërkurë, teksa po rriten tensionet mbi mbajtjen nga Rusia të anijeve të kapura të Ukrainës. Presidenti ...
Donald Trump për Kim Jong-un: ‘Unë KURRË nuk do ta thërras “I shkurtër dhe i Trashë”.
Presidenti Donald Trump hodhi në Twitter shënimin se kurrë nuk do t’i kundërpërgjigjet diktatorit Kim Jong-un të Koresë së Veriut. Kjo ishte më qesharakja për të, ose më frikacakja për të (varet n...
Trump ka zgjedhur një grua të njohur si pajtuese raciale për ambasadore në Kombet e Bashkuara.
(FOTO: Nikki Haley) Guvernatorja  Nikki Haley ka zhvilluar një reputacion kombëtar si pajtuese mes racave në kohën kur  u përball me akuzat për uljen e flamurit të Konfederatës në  dhe udhëhoqi...