Etiketa: bernie-sanders

Primaret e Michiganit mund të bëhen ose të vdesin për fushatën e Bernie Sanders
Duke nënvizuar atë që është në lojë për ofertën e tij në Shtëpinë e Bardhë kur Michigani dhe pesë Shtete të tjera zhvillojnë kontestet për nominimin e Primareve Demokratike të Martën, senatori B...
Pas Trump, establishmenti kërkon të fundosë Sanders.
  Bernie Sanders fiton primaret e Partisë Demokratike në New Hampshire. Votë e rëndësishme për të kuptuar se çfarë po ndodh në zemër te Perandorisë. Amerika është duke jetuar momentum p...