Katër herë janë prerë dritat Arian Çanit teksa prezantonte emisionin e tij "Zonë e Lirë" nr 574 në Tv Klan. Aktin e bën të dyshimtë fakti se në emision ishin të ftuar Majlinda Bregu dhe Edit Harxh...