Etiketa: demokratet

Demokratët i bëjnë thirrje Obamës t’i përdorë edhe këto ditë në pushtet për idetë e Demokratëve
  (FOTO: Nancy Pelosi) Demokratët janë duke i bërë thirrje presidentit Obama të falë emigrantët e paligjshëm të cilët kanë ardhur si fëmijë në SHBA, me qëllim për t'i mbrojtur  nga depo...
Kush mund të jetë kryetar i Demokratëve Amerikan? Shikoni video-n me Rey Backley, që mund të bëhet kryetar. VIDEO
    (FOTO: Ray Backley) Komiteti Kombëtar Demokratik po lufton fort për të gjetur një lidership të ri pas humbjeve masive në parti në zgjedhjet e Nëntorit, ndërsa virtualisht të...
Sanders: Demokratët i humbën zgjedhjet sepse u fokusuan te “Elita Liberale” dhe injoruan klasën punëtore”./ VIDEO/
(FOTO: Senatori Bernie Sanders) Në një program të  CBS “Face The Nation,” të Dielën në mbrëmje, Senatori Bernie Sanders, ish kandidat i Demokratëve për President në Amerikë, tha se presidenti i...
Faqja 4 prej 41234