Etiketa: gjendje-e-jashtezakonshme

Qeveria shqiptare shpall gjendjen e fatkeqësisë natyrore
Pak orë më parë është publikuar në fletoren zyrtare shpallje e gjendjes së fatkeqësisë natyrore. Çfarë do të thotë kjo? Ligji “Për Mbrojtjen Civile” përcakton se” Fatkeqësi natyrore konsider...
Njerëzve që po jetojnë në ngrica e borë, u janë mbaruar rezervat ushqimore. Ish kryeministri kërkon “gjendje të jashtëzakonshme”.
  Ish-Kryeministri Sali Berisha ka kërkuar që qeveria të shpallë gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të kushteve ekstreme të motit dhe të ftohtit te acartë. Duke folur sot në seancë Pa...
Nata e protestës dhe gjendjes së jashtëzakonshme në Charlotte/ VIDEO
Guvernatori i North Carolina ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme në qytetin Charlotte, ndërsa ankthi rreth vrasjes së një personi nga polici zezak, vazhdon. Dhuna nuk pushoi asnjë sekondë gj...