Etiketa: historia

Historia si hyri i infektuari me koronavirus, para 12 ditësh, në Muriqan të Shkodrës
( Policia vendos rrethim metalik rreth spitalit infektiv ku ndodhen dy personat e infektuar me koronavirus)/ Të dy të infektuarit me koronavirus, tashmë janë izoluar në karantinën e Tiranës. Nj...
Sot, Dita e Verës, nga Perëndesha e Gjuetisë në festën e veroreve dhe ballokumeve.
Cila është origjina e kësaj Feste që na mbledh të gjithëve në një urim dhe në një celebrim?! Që në kohët antike, “tempulli i 14 Marsit”, Dita e Verës, ka qenë aty ku sot quhet qyteti i Elbasani...