Etiketa: ke

Juncker ndryshon rregullat, komisionerët e BE mund të marrin pjesë në zgjedhje
  Bosi i Komisionit Evropian Jean-Claude Juncker ka ndryshuar rregullat që qeverisin veprimtarinë politike të Komisionerëve të Bashkimit Evropian, duke u lejuar atyre të bëjnë fushatë akti...
Luigi Soreca, ambasador i KE i quan ‘mbresëlënëse’ rezultat e luftës kundër drogës
Përfaqësuesi i KE në Tiranë, Soreca, ka përgëzuar sot Policinë e Shtetit për rezultatet në luftën kundër krimit, duke përmendur bashkëpunimin për goditjen e grupeve kriminale dhe arrestimin e 27 p...
Donald Tusk, president i KE: ‘Në ferr vafshin Brexiteer- sat!…’
Presidenti i Këshillit Europian, Donald Tusk ka thënë se “një vend i veçantë në ferr” duhet për “ata që promovojnë Brexit” pa ndonjë skicë plani se si duhet bërë kjo pa dëme. Ai po fliste pas b...
Komisioni Europian- as me Teatrin, as kundër Teatrit…
Letrën e ardhur nga KE tani të gjitha palët mund ta marrin në favor të secilit... Komisioni Europian ka dhënë dakordësinë e tij për amendimin e ligjit për Teatrin Kombëtar në Tiranë, por njëkoh...
Juncker i hedh degën e ullirit qeverisë së Italisë dhe betohet se BE nuk do të përsërisë gabimin me Greqinë.
-Presidenti i Këshillit Europian thotë se ka qenë i tundur të ndërhyjë në punët e politikës italiane- Jean-Claude Juncker i ka hedhur degën e ullirit qeverisë së re Italiane, duke paralajmëruar...
Shqiptarët rrinë në punë 48 orë në javë; si askush në Europë. Jemi në komunizëm për nga sistemi i orëve të punës.
Është më e sakte kur thuhet se shqiptarët “rrinë në punë”, se sa të thuash “punojnë” 48 orë në javë. Sepse kjo e lidh më mirë kohën e gjatë në punë me sistemin komunist dhe produktin minimal që me...
KE: Shqiptarët, njerëzit më të pakënaqur në Europë/ Sondazh për ‘ Cilësinë e Jetës’ .
Shqipëria është vendi ku qytetarët e saj perceptojnë që kanë cilësinë më të ulët të jetesës në Europë janë gjithashtu më të palumturit, kanë një opinion shumë të dobët për cilësinë e edukimit dhe ...
KE pritet të japë opinion pozitiv për Shqipërinë
Komisioni Evropian pritet të rekomandojë nesër hapjen e negociatave për Shqipërinë. Mediat gjermane shkruajnë se sipas një kopje të raportit, KE ka vlerësuar pozitivisht punën e vendeve të Ballkan...
KE kundër Ramës mbi idenë e ‘presidentit të përbashkët’. “Dëmton fqinjësinë e mirë!”.
Komisioni Europian ka reaguar ashpër ndaj deklaratës së kryeministrit Edi Rama gjatë festimeve të pavarësisë së Kosovës, ku tha se ‘mund të kemi edhe një president të përbashkët’ mes Shqipërisë dh...
ZBULIMI: Gjermania- shkelësi më i madh i rregullave të BE.
Nga: SIMON OSBORNE Gjermania është ekspozuar si në majë të thyerësve të rregullave në bashkimin Europian- madje edhe pse këshillon anëtarët e tjerë të bllokut se si të sillen. Gjermani përba...
Faqja 1 prej 212