Etiketa: ligji-per-mbetjet

Ilir Meta takon shoqërinë civile. LSI nuk e voton ligjin e mbetjeve
Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta takoni sot përfaqësues të Aleancës Kundër Importit të Plehrave (AKIP) dhe të Unionit të Ekspertëve Mjedisor Shqiptar (UEMSH) . AKIP dhe shoqatat e tjera civile janë ...
Ligji i mbetjeve: Herën e dytë Meta mund të mos e votojë
Veritas.com.al/ Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, LSI, që nga forumet e Partisë së tij paralajmëroi  publikun se mund të mos e votojë për herë të dytë “Ligjin e mbetjeve”. Ligji për ...
Ligji për riciklimin e mbetjeve të importuara nuk garanton në Shqipëri/Komisioni Europian
  Komisioni Europian konsideron se Shqipëria nuk ka ende infrastrukturën e nevojshme, institucionet dhe sistemet e duhura për monitorimin, kontrollin dhe raportimin  e lëvizjeve të mbetjev...